Βίλα Έλλη
Σκιάθος

Η βίλα Έλλη είναι μια παραδοσιακή βίλα που βρίσκεται ανάμεσα στην παραλία Βρωμόλιμνος και την παραλία Κολιός. Ένα μικρό μονοπάτι μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στην παραλία Βρωμόλιμνος που είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη της Σκιάθου για κολύμπι και θαλάσσια σπορ.
Εγκαταστάσεις & ανέσεις - Βίλα Έλλη

Εγκαταστάσεις & ανέσεις

Η διαμονή στη βίλα Έλλη είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες. Ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια, αυτή η όμορφη ιδιοκτησία προσφέρει ιδιωτικότητα και εξαιρετικές συνθήκες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η βίλα

Διαμονή στη Σκιάθο - Βίλα Έλλη

Διαμονή στη Σκιάθο

Το νησί της Σκιάθου είναι γνωστός και διάσημος προορισμός και βρίσκεται στις Β. Σποράδες. Καταπράσινο τοπίο, λευκές αμμώδεις παραλίες, κρυστάλλινα νερά, μεσαιωνικά μοναστήρια, κάνουν το νησί να είναι χωρίς αμφιβολία ένας τέλειος προορισμός διακοπών. Με το δικό του Διεθνές Αεροδρόμιο, βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την Σκόπελο και την Αλόννησο.

Χάρτης & τοποθεσία

Τέλεια τοποθεσία
Άνετη διαμονή
Παροχές & υπηρεσίες
Ιδιωτικό Παρεκκλήσι - Βίλα Έλλη

Ιδιωτικό Παρεκκλήσι

Η βίλα Έλλη είναι ένα από τα ελάχιστα καταλύματα στη Σκιάθο που διαθέτει δικό της ιδιωτικό παρεκκλήσι. Μπορεί να φιλοξενήσει γαμήλιες τελετές κατόπιν αιτήματος και να κάνει την ημέρα αυτή αξέχαστη για εσάς και τους αγαπημένους σας.